Hello, lovelies..
Aeg liigub nii kiiresti, et enam ei jõua siia ka. Aga mis seal ikka, parandame selle vea.
Sel nädalavahetusel tuli mu kullakallis Hannakas külla, sest reedel oli naistepäev ja meil välja kujunenud väike traditsioon, et ta sel ajal minu juures on. Õhtul tuli meile veel natuke külalisi ning tegime mõnusa olemise. Pole midagi paremat, kui hea õhtu parimate sõprade seltsis.
Laupäeval püüdsime lihtsalt produktiivsed olla, kui vähegi suutsime, aga no see ei tulnud üldse välja, nii et terve päeva veetsime põhiliselt häid filme vaadates. Arvestades seda, kui palju tõmblemist on olnud viimasel ajal, siis see oli väga mõnus ning süümekaid ei ole. Kuna ilm oli aga super, siis otsustasime mõneks ajaks õue ka ikkagi minna. Sisemine lapsemeelsus lõi välja! ehk siis jooksime põllu peal ning käisime ka kelgutamas. Kusjuures see oli mu esimene kelgutamine sel aastal. Samuti üritas ka mu koer võtta osa meie lumetrallist ning otsustas hakata kelgukoeraks ja vedas kelku.
Pühapäeval aga õnnestus meil külastada Kiviõli Seiklusturismikeskust. Mis ma oskan arvata, päris korralik asi Eesti kohta valmis ehitatud. Hommikul sai 3 tundi mõnusalt sõita, pärast seda läks pornoks ära. Jää ja kivid tulid välja ning muutsid sõitmise ebameeldivaks. Arvan, et olen välismaa heade mägedega ära hellitatud, nii et pärastlõunal me Hannakaga eriti ei sõitnud, vaid istusime ja nautisime ilma. Aga muidu oli päev Kiviõlis supermõnus. (Mulle ei meeldi Eestis lauatada, sest siis ei saa tõstukijärjekorras teisi taga rääkida, sest kõik saavad aru, millest räägid. Välismaal - no problemo.Hahhahha.)







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar